Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

HUDPLEIE


HUDPLEIE BASIC 30 MIN  

Lunchtime peel 

 KR 769

Gjennom en konsultasjon og hudanalyse vil det bli skreddersydd en ansiktbehandling som vil resultere i i dyprens, hudforbedring og velvære. Huden vil kjennes myk og få en fantastisk glød, og forebygger tørrhet og irritasjon i huden. I prisen inkluderes også farging av vipper og bryn + form av bryn.

HUDPLEIE BASIC 60 MIN  

Power Facial Treatment   

KR 1199

Denne behandlingen er utviklet spesielt for å styrke huden, og er en lukuriøs, exfolierende behandling som fjerner døde hudceller og gir strålende frisk hud. I tillegg kan du underveis i behandlingen nyte en avslappende skulder- og nakkemassasje. Du vil alltid få en hudanalyse og konsultasjon først, og produktene blir tilpasset din hudtype.

HUDPLEIE BASIC 90 MIN

Red Carpet Treatment

KR 1649

En behandling som inneholder akkurat det du har behov for. Vi dyprenser huden og tilfører fukt og glød gjennom en spesialtilpassset peeling og produkter til ansikt og øynene. En perfekt presang til deg selv eller noen du er glad i. I prisen inkluderes farging av vipper og bryn for de som ønsker det. Det er også mulig å utføre vippeløft i behandlingen.

 


BEHANDLINGER SOM FORNYER HUDEN DIN

SALONGBEHANDLINGER ER IKKE BARE VELVÆRE, MEN SØRGER FOR OPTIMALE RESULTATER OG HOLDER HUDEN I FORM.

Avhengig av hudens styrke og tykkelse bruker vi kjemisk peel for å fjerne døde hudceller. Gjennom en grundig hudanalyse og konsultasjon kartlegger vi hvilken peeling din hud trenger. 

Fruktsyrer og A-vitaminsyrer får virke på hudens overflate, og det trigger hudens egen kollagenproduksjon. Resultatet blir en fastere hudoverflate som er mindre grov og med en jevnere hudtone. I salongen har vi muligheten til å behandle ulike hudtilstander som rynker, arr, grove porer og misfarging, inkludert pigmentering og aldersflekker.

 

PRODUKTER TIL DIN HUD OG LIVSSTIL

VI HJELPER DEG FINNE RIKTIGE PRODUKTER TIL DAGLIG PLEIE OG SUNN HUDHELSE.

Hud må behandles individuelt. I tillegg til veldokumenterte salongbehandlinger, hjelper vi deg finne riktig hjemmepleie til din hud. Daglig pleie er viktig for å oppnå gode resultater på forbedring og forebygge hudproblemer.

Ved hjelpe en hudanalyse under en ansiktbehandling kan vi kartlegge hvilke behov huden din har og hvilke produkter huden din trenger for å fungere optimalt. 

 

INTERVALLER

HVOR OFTE BØR MAN TA ANSIKTSBEHANDLINGER?

Hvor ofte skal man gå til hudterapeut og få behandling beror på hudtype, hudtilstand og hvilke problemområder man eventuelt har. På et generelt plan kan ansiktsbehandlinger hver 4. – 6. uke bidra til å holde huden sunn og balansert. Har man indikasjoner man ønsker å jobbe spesifikt mot, som for eksempel akne eller arr, så kan det være at man må få behandlinger litt hyppigere en viss periode, alt fra hver 2. – 4. uke. Det varierer også hvor mange behandlinger man trenger for å oppnå de resultatene man ønsker,  og en vurdering taes før man starter og underveis i behandlingsperioden.

 

Share on Facebook

Logg inn