Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

VIPPELØFT


Vippeløft (45-60 min)


KR 999

- Inkluderer farge av vipper & bryn + voks/napp av bryn.

Kun vippeløft kr 715.
 
- Inkluderer farge av vipper.

Øynene fremstår større og mer åpne, og det ser ut som om man har vært veldig heldig med vippene fra naturens side. Dette er en fin behandling om man skal i et bryllup eller en større anledning.


Vippene løftes opp og ut i en vifteform slik at de sprer seg og framstår tykkere og lengere.
 

 

HVORDAN?

Utføres ved hjelp av silikonpads på øvre øyelokk.  Vippene løftes forsiktig opp og festes med vannbasert gele. Tilpasset permgele påføres i ca 10 min som nøytraliseres etterpå. Vippene frigjøres fra silikonen og renses. Metoden er skånsom for øyne og vipper.

HVORFOR?

Løfter og gir fylde uten vippeextensions, og er en skånsom måte å fremheve dine naturlige vipper. Perfekt for de som ønsker å droppe mascara eller vippetang.

VARIGHET

Selve behandlingen tar ca 45 min. Effekten av vippeløft varer i ca 4 uker - 6 uker. Løftet på vippene slipper gradvis og etter ca 5 uker vil vippene være tilbake til vanlig form.

 

Etterbehandlingsråd:

  • Det er viktig at det ikke kommer noe form for fuktighet på vippene de første 24 timene, du skal derfor unngå vann, steambath, mascara, øyekrem, sminkefjerner, el.

  • Ikke gni deg i øyet ( gjelder de første 24 timene)

  • Det er viktig at du pleier vippene dine, spesielt den første uken etter behandlingen. Dette kan også være avgjørende for fuktighetsnivået og kvaliteten på vippene dine. Vi anbefaler Elizabeth Arden PRO Lash serum.

  • Husk å bruk en tørr vippekost og gre vippene dine oppover daglig.

  • Vi anbefaler en ny behandling etter ca 4 uker.

 

Share on Facebook

Logg inn