Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

SOLBESKYTTELSE


Broad Spectrum SPF 50

KR 595/20g

En ny kategori med 100% mineralaktiv solbeskyttelse i en transparent og silkemyk stick.

Myk og lett konsistens som gjør det enkelt å fordele produktet jevnt og etterlater ingen hvite rester. Gir et jevnt, matt og silkemykt resultat. Inneholder 5% titaniumdioksid og 10% sinkoksid og gir bredspeltret beskyttelse samt et ekstremt høyt nivå av UVBbeskyttelse.

Vannresistent i 80 minutter.

  • Høy bredspektret beskyttelse SPF 50+

  • Silkemyk og lett konsistens

  • Enkel å fordele jevnt

Påføres på dagtid som siste steg i din hudpleierutine før makeup.

 


Sol & solskader

Forebygg tidlig hudaldring

Solens UVA og UVB-stråler kan gjøre huden solbrent, gi soleksem, være kreftfremkallende og gi en raskere aldringsprosess i huden. Rikelig med solkrem, og unngåelse av solen når strålingen er sterkest, kan beskytte mot UV-strålene.

Begynn solsesongen med en høy faktor. Når du begynner å bli brun, reduserer du filterstyrken til du oppnår den fargen du ønsker. Deretter øker du til den høye faktoren du startet med for å vedlikeholde fargen og hindre for mye stråling. Smør rikelig på. De fleste er altfor sparsomme. Husk at du kan bli allergisk mot de kjemiske solfiltrene. Da opplever du å bli stadig mer rød i huden med kløe. Mange tror de er blitt "solbrente" og smører på stadig mer, og blir stadig verre. Velg da en solkrem med fysiske filter. Velg solkremer som beskytter mot både UVA- og UVB-strålene.

Det er spesielt viktig å beskytte barna, da de 20 første årene av vårt liv synes å være viktigst for utviklingen av stråleskader.

 

Share on Facebook

Logg inn