Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold



Medisinsk, prisbelønnet og innovativ hudpleieserie.

Ringen Hudpleie har gleden av å introdusere Skinbetter Science™, en ny klinisk hudpleieserie som er kun tilgjengelig hos utvalgte klinikker og hudlegekontorer i Norge. Skinbetter Science™ er en innovativ aktør innen profesjonell hudpleie, og fokuserer på kliniske resultater og pasientenes opplevelse samtidig som de leverer banebrytende og vitenskapelig avanserte formuleringer.

Banebrytende vitenskap er drivkraften bak alle skinbetter science-formuleringer. Teamet med estetiske eksperter har en omfattende kunnskap om hudaldring og hva som skal til for å motvirke effektene av tid. To eksklusive og innovative teknologier skiller skinbetter science-produkter fra andre hudpleiemerker – den revolusjonerende Interfuse™–teknologien leverer hudfornyende ingredienser der de trengs, raskt og dypt med stor presisjon. I tillegg er AlphaRet® en kraftfull retinoid-teknologi som motvirker hudaldring og gir maksimal hudfornyelse med liten eller ingen irritasjon. Resultatet er en frisk og ungdommelig hud som gjenspeiler skjønnheten i vitenskap.

 

Share on Facebook

Logg inn