Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

PIGMENT


Even Tone Correcting Serum

KR 1775/50 ml

Even Tone Correcting Serum er et serum som bryter opp hyperpigmentering og lysner hudtonen. Resultatet er en dramatisk reduksjon av brune flekker, solskader, hyperpigmentering og misfarging.

Påfør serumet morgen og kveld på ansikt, hals og décolleté. Bruk sammen med AlphaRet Overnight Cream eller Intensive AlphaRet Overnight Cream for et forsterket resultat. Husk solbeskyttelse på dagtid

 


Pigmentflekker

Ulike årsaker

Det finnes ulike typer pigmentflekker; melasma og solar lentigo (leverflekker)  er blant de vanligste.

Melasma er en vanlig hudtilstand spesielt hos kvinner. Den er gjenkjennelig ved symmetriske pigmentforandringer, ofte lokalisert på kinn, hake, overleppe og panne. Vi ser ofte slike forandringer under graviditet, da kalles tilstanden chloasma. Leverflekker er vanlig i huden hos eldre, men man kan også få det tidligere. Som oftest dukker disse opp i ansiktet, på hendene og på overkroppen.

Årsak til pigmentforandringer er sammensatt, men faktorer som gjerne spiller inn er sollys, hormonelle forandringer, p-piller, samt betennelse.

 

Share on Facebook

Logg inn